De Groene Hand of Susan op de radio, tv of in de pers? Als het even lukt melden we het hier!

Junior leesclub in Utrecht leest De vijf opdrachten

Leuk nieuwtje van de website van de Bibliotheek Utrecht: oma Annelies richtte een junior leesclub op voor 4 jongens die niet zo van lezen hielden. Het werkt zo: ze kiezen een boek, iedereen leest het en daarna komt de club samen in restaurant Noda bij bibliotheek Neude om het boek te bespreken. En dat werkt! Het 2e boek dat de club las is De Groene Hand #1. Best een eer! Op de website van de bieb lees je wat ze ervan vonden. 

Interview in Haarlems Dagblad – 12 augustus 2021

Niet over De Groene Hand-serie, maar over het korte verhaal dat ik schreef voor de bundel ‘Door de dood geraakt’. Een bundel voor volwassenen waarin 9 auteurs een verhaal vertellen over rouw en rouwverwerking. Mijn verhaal, ‘Kaarsjes’, gaat over hoe een 11-jarig meisje en haar omgeving in de jaren 20 omgaan met het verlies van broertjes en een zusje aan een toen nog onbehandelbare ziekte. Het interview verscheen ook in de IJmuider Courant en Dagblad van het Noorden.

Meer vermaak in tijden van Corona

De Kinderboekenbaas is een site die tips en recensies geeft over kinderboeken. Begin april 2020 publiceerde de site een artikel met boek-ideeën voor de Coronaperiode. Boeken vol leuke actie-tips. Denk aan het buitenleven, koken, cultuur, en ook mysterie! In die laatste categorie kwamen de Groene Hand-serie en de Nachtbrieven aan bod. Hier lees je het hele artikel

Winactie in Zo Zit Dat

In nummer 10 – 2019 van weetjesblad Zo Zit Dat staat een leuke winactie  waarbij 3 Mysterie Pockets klaarliggen voor de beste detectives.

Te gast bij Golfbreker Radio Amersfoort

In de uitzending van 2 maart 2019 sprak ik met Roelof Meijer en Denise Hulst over mijn boeken en over hoe je kinderen bereikt. Beluister het interview (het begint op minuut 23) via deze link. Update: het interview is inmiddels helaas niet meer terug te luisteren.

 

Workshop in bibliotheek Dommeldal

Op 10 oktober 2018 was ik bij Bibliotheek Dommeldal. De video van RTV Horizon geeft een leuke impressie van de middag!