Reviews

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Top echt leesbevorderend

18 mei 2021

Bij ons op school geef ik leeslessen. Samen met kleine groepjes kinderen zijn we gestart met ‘De groene Hand’. Iedere leesles een groene envelop met daarin een opdracht of uitnodiging voor de les. Dan samen lezen volgens de structuur van het begrijpend lezen en technisch lezen. Daarna natuurlijk in ons paspoort stickers plakken voor de hoofdstukken die we gelezen hebben en we maken de opdrachten die in het boek staan. Het enthousiasme van de kinderen is super. Moest ik ze eerder ophalen, nu staan ze voor de deur te trappelen, om verder te lezen. De tekst is duidelijk, korte zinnen en een spannend verhaal. Echt leuke boeken om mee aan de slag te gaan en het lezen te stimuleren en dus prima in groepsverband te gebruiken en/of voor te lezen.

Froukje

Beste Boek Ooit

2 april 2021

Ik vond Lezen altijd saai en stom. Maar toen ik de Groene hand Las Had Ik er zelfs zin in om te lezen. Ik heb alle 4 de boeken Uitgelezen In 2 weken tijd. Ik hoop dat er nog een Komt.

Lucas

Dit is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen!

26 november 2020

Lieve Susan, wat een ontzettend mooie verhalen schrijf jij! Na het lezen van het laatste woord van het 1ste boek zei mijn zoontje; “Wow! Wat een gaaf einde dat had ik nooit verwacht! Dit is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen!” En dat vind hij na het lezen van de hele serie nog steeds.

Zijn leesbeurt gaat dan ook over de verhalen van de groene hand. En hij wacht met

smart op je volgende boek!

Marjon

Echt leuke boeken om niet weg te leggen.

22 november 2020

Echt leuke boeken om niet weg te leggen. Bij het blauwvonk mysterie bleef ik het meest nadenken: wat is toch die geheimzinnige blauwe vonk op de kaft. Ik vind dat er meer van dit soort spannende boeken moeten komen.

Tessa (10)

Mijn dochter en ik begonnen de Groene Hand samen te lezen. Ze vond het te lang duren dus is ze snel zelf verder gaan lezen?

De schrijfster is ook op school geweest bij mijn dochter. De klasgenootjes zijn nu ook een geheime club gestart.

Priscilla (46)

Tessa

David wil nu zelf eigenlijk ook een geheime club oprichten!

19 november 2020

Ik heb het boek als verrassing voor mijn zoon David (van net 9 jaar) besteld. Het boek werd heel snel geleverd, mooi als cadeau verpakt met een bijpassende boekenlegger en kaart erbij. We hebben het samen gelezen en we vonden het spannend en leuk. David wil nu zelf eigenlijk ook een geheime club oprichten!

Hij heeft er inmiddels ook een boekbespreking over gehouden en daarvoor heeft hij Susan’s tips op haar website gebruikt.

Op naar deel 2! Echt een aanrader!

Gwen